Zes golfbanen/-clubs in Twente (GCC Het Rijk van Sybrook te Enschede, Twentsche GC te Deldenerbroek, GC de Koepel te Wierden, GC Driene te Hengelo, GC Weleveld te Zenderen en wij) hebben afgesproken wederzijdse hospitality in te voeren. Ook in 2018 geldt voor genoemde vijf banen voor 18 holes een tarief van € 35 en voor 9 holes een tarief van € 25, met uitzondering van Het Rijk van Sybrook waar voor 9 holes een hospitalitytarief van € 29,50 geldt.
Deze regeling geldt voor onze Full members (= Gewone Leden) en Kennismakingsleden.
Het bestuur verwacht met dit hospitality-arrangement dat die categorie leden ook in de nabije omgeving tegen een aantrekkelijk tarief kunnen golfen.

hospitality tarief
club/baan 18 holes 9 holes
Het Rijk van Sybrook € 27,50 + 20% korting
Twentsche Golfclub € 35 € 25